Kiertomatkat: Venetsia, Ljubljana ja Pula 749 e/hlö!

Kiertomatkat: Venetsia, Ljubljana ja Pula 749 e/hlö!

Kiertomatkat ovat paras tapa kokea lomamatkalla mahdollisimman paljon – ja joutumatta silti stressaamaan matkajärjestelyistä. Paha vain, että kiertomatkat tapaavat olla kalliita – vaan eivät aina. Alla esitellyissä kiertomatkatarjouksissa ovat hinnat kohdallaan.

Kiertomatka: Venetsia, Ljubljana ja Pula alk. 749 e/hlö!

Grand Canal, Venetsia. Kuva: S.Borisov / Shutterstock

Koe kerralla ja vaivattomasti kolme maata ja kolme upeaa kaupunkia: Italian Venetsia, Slovenian Ljubljana ja Kroatian Pula. Tarjous sisältää lennot, majoituksen ja vuokra-auton matkan ajaksi. Lue lisää ja varaa kolmen maan kiertomatka alkaen 749 euroa/henkilö!

Kiinan kiertomatka alk. 1399 e/hlö

Kiinan muuri kulkee vuoriston harjalla.

11 päivää ja viisi opastettua retkeä. Kiertomatkalla tutustutaan niin Pekingiin, Kiinan muuriin, Shanghaihin kuin Xianin terrakottasotilaisiinkin. Esimerkiksi heinäkuussa kiertomatka maksaa alkaen 1399 e/hlö. Lue lisää edullisesta Kiinan-kiertomatkasta!

Etelä-Afrikan kiertomatka: Kapkaupunki, safareita ja viiniä alk 1949 e/hlö

Gepardin, maailman nopeimman juoksijan, näkeminen on yksi Etelä-Afrikan safarien kohokohdista. Kuva: South Africa Tourism.

10–12 päivän kiertomatkalla kokee Etelä-Afrikan parhaat palat: Kapkaupungin, safarit, viinitilat ja Hernanuksen valaat. Ja kaikki tämä vaivattomana ja laadukkaana pakettina. Matka on edullisimmillaan syyskuussa alk. 1949 euroa/hlö. Lue lisää unohtumattomasta Etelä-Afrikan-matkasta!