Rantalomat: Malediivit alk. 2221 e/hlö!

Rantalomat: Malediivit alk. 2221 e/hlö!

Tältä sivulta löydät suosikkitarjouksemme rantalomille niin Eurooppaan kuin eksoottisempiinkin maisemiin. Matkoja järjestävät Top10Matkatarjoukset ja uuden ajan matkatoimisto Travelbird. Jos et jo tunne Travelbirdiä entuudestaan, käy lukemassa artikkelimme: Mikä ihmeen Travelbird?

Malediivit täysihoidolla alkaen 2221 e/hlö

Paratiisi odottaa Olhuvelin saarella.

Nyt on hyvä mahdollisuus kokea maailman paratiisimaisin matkakohde Malediivit! Kahdeksan vuorokauden matka upealle Olhuvelin saarelle sisältää lennot Helsingistä, kuljetukset pikaveneellä Olhuvelille ja täysihoidon tyylikkäässä Olhuveli Beach and Spa -hotellissa. Rannalta pääsee snorklaamaan suoraan kalojen, rauskujen ja (vaarattomien) haiden kanssa.

Lue lisää Malediivit-tarjouksesta.

Unelmaloma Mauritiuksella alk. 1379 e/hlö

Vuoret antavat ilmettä Mauritiukselle. Kuva: The Travel Manuel, flickr CC
Vuoret antavat ilmettä Mauritiukselle. Kuva: The Travel Manuel, flickr CC

Intian valtameren hellimä Mauritius on unelmien rantakohde. Mauritiuksella odottavat turkoosi meri, valkoiset hiekkarannat, hyvät sukellusvedet ja herkullinen, intialaisvaikutteinen ruoka.

Matkatarjous sisältää lennot ja hotellin Mauritiuksella alkaen 1379 euroa/hlö (halvimmillaan syyskuussa). Hotelli sijaitsee Pointe Aux Piments -rannan alueella saaren hienolla pohjoisrannikolla. Katso Mauritius-matkatarjous!

Thaimaan rantakiertomatka alk. 1149 e/hlö: Phuket, Ko Phi Phi, Krabi ja Khao Lak

Krabi Prinsessalahti
Krabin Ao Phra Nang on maailman kauneimpia rantoja.

12 päivän matkatarjous on loistava tilaisuus tutustua kerralla Thaimaan upeimpiin rantoihin. Matka sisältää 2 yötä Phuketissa, 2 Ko Phi Phillä, 4 Krabissa ja 4 Khao Lakissa sekä lennot Suomesta ja kaikki kuljetukset paikan päällä.

Kaikki kohteet ovat sopivasti vielä erilaiset. Phuketin Patong Beach tunnetaan vilkkaasta iltaelämästään ja Ko Phi Phin saari tarunhohtoisista maisemistaan (täällä kuvattiin elokuva The Beach). Krabilla odottavat upeat karstivuorimaisemat ja Khao Lakissa rauhalliset rannat sekä mahdollisuus tehdä retki Ko Similanin upeaan meriluonnonpuistoon.

Matkatarjous on halvimmillaan toukokuussa 2017, jolloin matkan hinta laskee edullisimmillaan 1149 euroon per henkilö.

Lue lisää tarjouksesta ja katso matkapäivät: Thaimaan rantakiertomatka alk. 1149 e/hlö!