Rantalomat: Mauritius alk. 1549 e/hlö!

Rantalomat: Mauritius alk. 1549 e/hlö!

Alta löydät suosikkitarjouksemme rantalomille hieman eksoottisempiin maisemiin!

Unelmaloma Mauritiuksella alk. 1549 e/hlö

Vuoret antavat ilmettä Mauritiukselle. Kuva: The Travel Manuel, flickr CC
Vuoret antavat ilmettä Mauritiukselle. Kuva: The Travel Manuel, flickr CC

Intian valtameren hellimä Mauritius on unelmien rantakohde. Mauritiuksella odottavat turkoosi meri, valkoiset hiekkarannat, hyvät sukellusvedet ja herkullinen, intialaisvaikutteinen ruoka.

Matkatarjous sisältää lennot ja hotellin Mauritiuksella alkaen 1549 euroa/hlö. Hotelli sijaitsee Pointe Aux Piments -rannan alueella saaren hienolla pohjoisrannikolla. Katso Mauritius-matkatarjous alkaen 1549 e/hlö!

Thaimaan rantakiertomatka alk. 1229 e/hlö: Phuket, Ko Phi Phi, Krabi ja Khao Lak

Krabi Prinsessalahti
Krabin Ao Phra Nang on maailman kauneimpia rantoja.

12 päivän matkatarjous on loistava tilaisuus tutustua kerralla Thaimaan upeimpiin rantoihin. Matka sisältää 2 yötä Phuketissa, 2 Ko Phi Phillä, 4 Krabissa ja 4 Khao Lakissa sekä lennot Suomesta ja kaikki kuljetukset paikan päällä.

Kaikki kohteet ovat sopivasti vielä erilaiset. Phuketin Patong Beach tunnetaan vilkkaasta iltaelämästään ja Ko Phi Phin saari tarunhohtoisista maisemistaan (täällä kuvattiin elokuva The Beach). Krabilla odottavat upeat karstivuorimaisemat ja Khao Lakissa rauhalliset rannat sekä mahdollisuus tehdä retki Ko Similanin upeaan meriluonnonpuistoon.

Marraskuussa matkaan pääsee halvimmillaan 1499 eurolla, ja jos malttaa odottaa pitkälle kevääseen 2017 niin matkan hinta laskee edullisimmillaan 1189 euroon per henkilö.

Lue lisää tarjouksesta ja katso matkapäivät: Thaimaan rantakiertomatka alk. 1229 e/hlö!

Malediivit: lennot ja puolihoito alkaen 1879 e/hlö!

Sun Island Resort Malediiveilla.
Sun Island Resort Malediiveilla.

Malediivit tunnetaan kalliina lomakohteena, mutta tämä tarjous vie upeaan saariparatiisiin kohtuuhinnalla. Puolihoidolla säästää paljon, sillä ateriat hotelleissa ovat kalliita – eikä hotellisaarilla ole hotellin ravintolalle vaihtoehtoja. Majoitus on upealla Sun Island Resort -saarella, jolla näkee melkein varmasti jättimäisiä mutta vaarattomia valashaita! Lue lisää ja varaa matka: 7 yötä Malediiveilla sisältäen lennot, hotellin ja puolihoidon alkaen 1879 e/hlö!

Kommentoi