Mikä ihmeen Travelbird?

Mikä ihmeen Travelbird?

kirjoittaja -
Travelbirdin kilpailussa voi voittaa talvimatkan Itävaltaan.

Internetin luomat uudet mahdollisuudet ovat tuoneet mukanaan uudenlaisia matkatoimistoja. Yksi niistä on hollantilainen Travelbird, joka tuli Suomen markkinoille vuonna 2014.

Travelbirdin idea on simppeli: tarjota inspiraatiota matkojen varaamiseen. Kohderyhmänä ovat ihmiset, jotka haluavat matkalle mutteivät ole vielä päättäneet, minne he lähtisivät.

Niinpä Travelbirdin etusivulle nostetaan jopa päivä kuusi uutta houkuttelevaa matkatarjousta. Tarjoukset sisältävät yleensä lennon ja hotellit ja usein myös räätälöityjä elämyksiä, kuten illallisen ravintolassa, lipun valikoituun kulttuuritapahtumaan tai vaikkapa kylpylävierailun.

Matkatarjouksia on niin Eurooppaan, kaukomaille kuin kotimaahankin.

Travelbirdin vahvuuksia on matkojen kilpailukykyisen hintatason lisäksi houkutteleva ulkoasu: Travelbirdin sivuilla eteen avautuu matkojen koukuttava maailma upeiden kuvien ja houkuttelevien hintojen muodossa. Olo on kuin karkkikaupassa. Varaaminen on tehty helpoksi: matkalle lähtö on vain muutaman klikkauksen päässä.

Travelbirdin kiertomatkat

Travelbirdin valikoimassa on myös kiertomatkoja, joissa kierretään kiinnostavia kohteita Travelbirdin suunnitteleman reitin mukaan.

Kiertomatkoilla on yleensä mukana muitakin samalle päivälle kiertomatkan varanneita ihmisiä – mutta joskus kiertomatka saattaa toteutua privaattinakin, jos muita varanneita ei ole.

Kiertomatkat ovat hieman erilaisia tarjouksesta riippuen. Yleensä kiertomatkoihin kuuluvat lennot, majoitus, kuljetukset ja englanninkielinen opas. Tarkat yksityiskohdat selviävät kustakin tarjouksesta.

Kuinka pitkään Travelbirdin tarjoukset ovat voimassa?

”TravelBirdin sivustolta lomamatkat löytyvät helposti ja nopeasti. Lisäksi inspiroimme joka päivä uusilla kohteilla”, Travelbirdillä työskentelevä Sara sanoo. Kuva: Jasmina Toivonen.
”TravelBirdin sivustolta lomamatkat löytyvät helposti ja nopeasti. Lisäksi inspiroimme joka päivä uusilla kohteilla”, Travelbirdillä työskentelevä Sara sanoo. Kuva: Jasmina Toivonen.

Travelbirdin tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan: viikosta puoleen vuoteen riippuen muun muassa siitä, kuinka nopeasti matkapaketit myydään loppuun.

Travelbirdin taustaa

Travelbird on aito intenert-ajan startup yritys. Travelbird perustettiin Amsterdamissa vuonna 2010 ullakkohuoneistossa, ja alkumenestyksen innoittamana se sai miljoonaluokan sijoittajia, joiden turvin Travelbird on laajentanut nopeasti toimintaansa noin tusinaan maahan. Nyt Travelbirdissä työskentelee jo 500 henkilöä.

Suomalaisia työntekijöitäkin on jo useita vastaamassa Suomen bisneksestä. Työntekijät tuntuvat viihtyvän Travelbirdin Amsterdamin toimistolla.

”Travelbirdillä työskennellessä on rento meno, ja ihmisiä yhdistää rakkaus matkusteluun. Travelbirdin avoin ja kansainvälinen toimisto takaa kannustavan ilmapiirin ja hyvän yhteishengen”, Travelbirdin suomalaisena asiakaspalvelijana työskentelevä Johanna kertoo.

Mihin Travelbirdin edulliset hinnat perustuvat?

Travelbirdin hinnat ovat usein houkuttelevia. Syitä edullisiin hintoihin on useita: Travelbirdin matkojen suunnittelijat etsivät edullisia lentoreittejä ja matkatoimisto tekee läheistä yhteistyötä valikoitujen hotellikumppanien kanssa. Syynä voi olla myös ennakkovaraajan etu tai tarjouksen lyhyt voimassaoloaika.

Onko Travelbird luotettava?

Travelbirdin pohjoismaista ja brittiläistä henkllökuntaa. Kuva: Jasmina Toivonen.
Travelbirdin pohjoismaista ja brittiläistä henkllökuntaa.

Travelbird on Suomen matkatoimistorekisterissä ja asettanut asiaan kuuluvat vakuudet. Eli matkan voi varata luottavaisin mielin. TravelBird on toiminut Hollannissa kuusi vuotta ja Suomessa kaksi vuotta ilman ongelmia.

Travelbirdin suomalainen asiakaspalvelu

TravelBirdillä on suomenkielinen asiakaspalvelu, jonka tavoittaa sähköpostitse (asiakaspalvelu@travelbird.fi) ja puhelimitse 09-424 50021.

Asiakaspalvelua saa suomeksi joka päivä klo 10–18, ja englanniksi ma–pe klo 18-22.

Katso Travelbirdin matkatarjoukset.

Kokemuksia Travelbirdistä

Oletko jo ollut Travelbirdin matkoilla? Alta löytyvässä kommenttiosuudessa voit kertoa omia kokemuksiasi Travelbirdin matkoista. Samalla autat muita matkalaisia päättämään, kannattaako heidän tarttua Travelbirdin houkutteleviin matkatarjouksiin.

1 KOMMENTTI

  1. Ohessa juttua Travelbirdistä. Olimme heidän tuottamalla Marokon matkalla.
    matkallalahelletaikauas.wordpress.com/2017/11/20/travelbird-matkayhtiona-huti-vaiko-osuma