Singaporen hintataso

Singaporen hawker center -ruokamarkkinat ovat edullisia paikkoja herkutella.
Singaporen hawker center -ruokamarkkinat ovat edullisia paikkoja herkutella.

Unohda Singaporen maine kalliina matkakohteena. Singaporen hintataso on asumista ja alkoholia lukuun ottamatta suomalaiselle varsin edullinen. Eivätkä Singaporen hotellitkaan ole kalliita Eurooppaan verrattuna.

Liikkuminen ja syöminen on Singaporessa edullista, vain hieman muuta Kaakkois-Aasiaa kalliimpaa. Euroopan mittapuulla verrattuna kallista Singaporessa on vain alkoholi.

Paljonko hotellit maksavat Singaporessa?

Jos haluaa asua Singaporessa edullisesti, kannattaa varautua pieneen, usein ikkunattomaan hotellihuoneeseen. Tila on Singaporessa kallista!

Edullisimmillaan hotellihuoneen voi saada Singaporesta noin 50 eurolla, mutta vähänkin viihtyisämmästä majapaikasta kannattaa varautua maksamaan 100–150 euroa.

Singaporen hotelleista voi saada sängyn noin 20 eurolla. Hostellit tapaavat olla siistejä niin kuin kaikki Singaporessa.

Luksushotellit voivat maksaa Singaporessa maltaita.

Katso tarjoukset Singaporen hotelleihin.

Paljonko ruoka maksaa Singaporessa?

Kanariisiannos. Maxwell Food Centre, Singapore. Kuva: Boy Catalyst / Shutterstock

Ympäri Singaporea löytyvillä Hawker Centre -ruokamarkkinoilla, joissa on useita ravintolakojuja saman katoksen alla, annokset maksavat vain muutaman euron. Vaikka hinta on edullinen, ei se tarkoita tinkimistä makuelämyksistä – osa hawker centerien yrittäjistä on alansa legendoja. Ja kojusta kuin kojusta saa vähintään hyvää ruokaa.

Myös ostoskeskuksista löytyy Singaporessa edullisia ruokamarkkinoita. Ruoka on edullista myös pienissä paikallisissa ravintoloissa.

Hienoissa ravintoloissa hinnat ovat Singaporessa kalliit niin kuin kaikkialla maailmassa.

Paljonko olut maksaa Singaporessa?

Ruokamarkkinoilla oluttölkin saa muutamalla eurolla. Baareissa olut maksaa Singaporessa usein yli kymmenen euroa.

Paljonko liikkuminen maksaa Singaporessa?

Myös liikkuminen Singaporessa on edullista: metroverkko on kattava ja keskusta on sen verran pieni, että kävellenkin pääsee melkein kaikkialle.

Taksien lähtöhinta on pari euroa ja lyhyehköt taksimatkat taittaa Singaporessa muutamalla eurolla.

Jos matkustaa keskustan ulkopuolelle, vaikkapa Singaporen eläintarhaan tai Jurong Bird Parkiin, kannattaa alkumatka taittaa metrolla ja jatkaa loppumatka taksilla.


 

Varaa hotellisi yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös pääsyliput, retket ja aktiviteetit. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

  • AVAINSANAT
array(1) {
  [0]=>
  string(9) "Singapore"
}

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi