Maltan matkatarjoukset alk. 307 e/hlö!

Rantojen ja auringon lisäksi Maltalla nautitaan historiallisista ritaritunnelmista. Kuva: Arna Grym.

Nyt on loistava mahdollisuus tutustua auringon ja historian kyllästämään Maltaan: Top10Matkatarjoukset-sivustolta löytyy matkoja Maltalle sisältäen lennot ja majoituksen alkaen alle 400 e/hlö!

Malta tunnetaan paitsi alati paistavasta auringosta ja rannoistaan, myös mielenkiintoisesta ristiritarien ajan historiastaan.

1500-luvulla pelottomat Maltan ritarit puolustivat Euroopan rannikkoja ottomaaneja vastaan. Suurimpana sankarityönään ritarit onnistuivat pitämään Maltan hallussaan vuonna 1565, kun ottomaanit hyökkäsivät saarivaltion kimppuun ylivoimaiselta vaikuttaneen armeijan voimin. Taistelu oli yksi historian hurjimmista ja verisimmistä piiritystaisteluista.

Maltan ritarien ajoilta ovat Maltan nähtävyyksinä upeat vanhat kaupungit, linnoitukset ja komeat katedraalit. Monet Maltan nähtävyyksistä ovat myös esiintyneet Game of Thrones -televisiosarjan kuvauspaikkoina.

Lisäksi Maltan nähtävyyksiin kuuluvat Euroopan vanhimpiin kuuluvat esihistorialliset temppelit – näillä kauniilla saarilla on asuttu pitkään!

Malta on myös loistava kohde aktiiviselle lomailijalle: patikointireittejä on useita ja Maltan kalliokiipeily- ja sukellusmaastot kuuluvat Euroopan parhaisiin. Maltalta löytyy myös suomalainen sukelluskeskus.

Katso parhaat matkatarjoukset ja edulliset äkkilähdöt Maltalle Top10Matkatarjoukset-sivulta.


 

Varaa hotellisi yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös äkkilähdön. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

  • AVAINSANAT
array(1) {
  [0]=>
  string(5) "Malta"
}