Wanderlust – trendikäs hotelli Singaporessa

Wanderlust Hotelli singapore
Singaporen Wanderlust Hotel on leikkisän tyylikäs.

PÄIVITYS TAMMIKUU 2020: Wanderlust-hotelli on suljettu.

Singaporessa hotellihuoneet eivät ole koolla pilattuja. Wanderlust Hotel näyttää, että pienikin voi olla kaunista.

Pitkä päivä Singaporen loputtomissa ostoskeskuksissa tai valtavassa eläintarhassa vaatii kunnon yöunet. Onneksi ”Leijonakaupungissa” majapaikkakin voi olla elämys. Modernin Singaporen henkeä huokuvassa Wanderlust Hotelissa pääsee tutustumaan kaupunkivaltion nykymuotoiluun.

Hotelli sijaitsee värikkäässä Pikku-Intian kaupunginosassa, jonka helteisillä kaduilla suitsukkeet tuoksuvat ja Bollywood-musiikki raikaa. Trendikkäässä Wanderlustissa Singaporen uudet tuulet ovat puhaltaneet pois Aasian perinteisen eksoottisuuden.

Wanderlust_Hotel_1
Huoneisiin on saatu lisätilaa nukkumaparven avulla.

Vuonna 2010 avatun hotellin 29 huonetta ovat paikallisten arkkitehtitoimistojen suunnittelemia.

Kategorioita on kolme: kirkkaan yksivärinen Pantone, paperista inspiraationsa ammentava Mono, ja mielikuvituksellinen Whimsical.

Jokaisessa Wanderlustin yhdeksästä uniikista huoneesta on oma teemansa, kuten metsä, avaruus, tai kirjoituskone.

Singaporessa hotellihuoneet eivät ole koolla pilattuja, joten Whimsical-huoneissa pulma on ratkaistu nukkumaparvella.

Alakerran pieni Cocotte-ravintola tarjoaa runsaan aamiaisen lisäksi ranskalaiseen tapaan valmistettuja merellisiä herkkuja, kuten ostereita ja simpukoita. Aulabaarin parturintuoleilla istuskellessa voi maistella kaupungin legendaarisinta koktailia, makeaa Singapore Slingiä.

Varaa huone Wanderlust Hotelista.

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

  • AVAINSANAT