Opi ottamaan parempia valokuvia

Dalmatia_Kroatia_09

 

Miten otan onnistuneen kuvan matkakaveristani? Miksi maisema ei näytä kuvassa samalta kuin postikorteissa? Mitä lomalla ylipäänsä kannattaa kuvata, ja millaisilla välineillä? 

Valokuvien ottaminen on tärkeä osa matkustamista. Napin painaminen on helppoa – mutta jos haluaa ottaa entistä parempia lomakuvia, kannattaa treenata etukäteen. Hyvä tapa aloittaa harjoittelu on matkakuvauskurssille osallistuminen.

Seuraavat kurssit järjestetään syksyllä 2019.

Osallistumismaksu on 70€.

Kurssin opettajana toimii valokuvaaja Ville Palonen (www.palonen.fi). 42-vuotias kuvajournalisti on yksi Suomen kokeneimmista matkakuvaajista.

Ville on tehnyt kymmeniä valokuvareportaaseja mm. Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, sekä opettanut valokuvausta kuvajournalismin opiskelijoille ja Suomen Journalistiliiton jäsenille.

Matkakuvauskurssi sopii kaikille matkailusta ja valokuvauksesta kiinnostuneille.

Matkakuvauskurssi sopii kaikille matkailusta ja valokuvauksesta kiinnostuneille. Osallistujilta ei vaadita aiempaa matkustus- tai valokuvauskokemusta eikä kuvankäsittelytaitoa. Välineilläkään ei ole väliä: kurssilla annetaan hyödyllisiä vinkkejä sekä pokkari- että järkkärikuvaajille.

Kurssi on teoriakurssi, eikä sisällä varsinaisia kuvaustehtäviä. Oma kamera kannattaa silti ottaa mukaan!

Kurssin sisältö

Kurssi kestää neljä tuntia (klo 12-16) ja sillä opetetaan mm. seuraavia matkavalokuvauksessa tarvittavia taitoja:

  • kameran perusasetukset eri tilanteisiin
  • salaman käyttäminen
  • kalusto- ja varustevinkit kaukomatkalle
  • maisemien, ihmisten ja ruoan kuvaaminen

Aika

Seuraavat matkakuvauskurssit järjestetään Helsingissä syksyllä 2019.

Kurssin osallistujamäärä on 5-10 henkeä. Mikäli sinulla on kasassa oma ryhmä (min. 5 henkeä), tiedustele myös muita ajankohtia!

Mikäli sinulla on kasassa oma ryhmä (min. 5 henkeä), tiedustele myös muita ajankohtia!

Imoittautuminen

Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen [email protected]

Saat maksuohjeet sähköpostitse. Osallistumismaksu 70€ tulee maksaa viikon kuluessa ilmoittautumisesta, mieluiten kaksi viikkoa ennen kurssipäivää.

Nähdään kurssilla!

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!