Suomi – 321 kohdetta kotimaassa

Tämä kirja näyttää Suomen parhaimmillaan. Osta itselle tai anna lahjaksi!

Kaikki sai alkunsa kirkkoveneestä, Suomen suurimmasta sellaisesta. Pakkohan se oli nähdä. Perässä seurasivat Käräjämäki, Suomen oma Stonehenge, ja mahtipetäjä, jonka juurella Elias Lönnrot kuunteli Kalevalan runonlaulajia – sekä Kekkosen synnyinkoti, Speden baari ja Juicen hauta. Entä löytyisikö talonpoika Lallista jälkiä Köyliönjärveltä? 

Nälkä kasvoi syödessä ja uteliaisuus kysellessä. Missä voi tehdä aikamatkan kivikauden Suomeen? Mitkä portaat on noustava, mitkä kirkot nähtävä? Missä voi kulkea Sibeliuksen jäljillä, entä Tove Janssonin?

Vastauksista kasvoi oppaan muotoinen rakkaudenosoitus kotimaallemme: Kerran elämässä Suomi – 321 kohdetta kotimaassa.

Nimensä kirja on saanut matkailusivustoltamme Kerran elämässä, jonka laaja Suomi-opas on toiminut tukevana perustana teokselle. Nyt olemme koonneet yksien kansien väliin, helposti silmäiltävään muotoon, Suomen upeimmat, kiehtovimmat ja erikoisimmat nähtävyydet. 

Koska kirjoittajia on kaksi, myös suosituksia on laidasta toiseen. Satojen kohteiden joukkoon mahtuu kulttuurihistorian lisäksi vaelluspolkuja, villieläimiä ja makuelämyksiä. 

Yksittäisistä nähtävyyksistä toivomme kasvavan tarinan, joka kertoo Suomesta ja suomalaisuudesta: keitä me olemme, mistä me tulemme ja minne me olemme matkalla.

Tältä Suomi-oppaamme näyttää:

Suomi 321 opaskirja

Suomi 321 opaskirja

Suomi 321 opaskirja

Suomi 321 opaskirja

Suomi 321 opaskirja

 

Löydät oppaan Suomalaisesta Kirjakaupasta tai voit tilata sen suoraan kotiisi täältä.

Antoisia lukuhetkiä!

Suomi 321 opaskirja
Suomi – 321 kohdetta kotimaassa on opaskirjan muotoinen rakkaudenosoitus kotimaalle.