Paratiisireportterit

Kerran elämässä on matkailusivusto, joka vie maailman huikeimpien ihmeiden ja seikkailujen äärelle. Sisällöstä vastaavat kokeneet matkailutoimittajat.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Antti Helin (s. 1976) Aasiaan erikoistunut matkailutoimittaja, joka on asunut vuosia niin Thaimaassa kuin Nepalissakin. Ennen Aasiaan muuttamista Antti toimi matkailulehti Mondon toimituspäällikkönä. Nykyisin hän kirjoittaa Kerran elämässä ja MinneThaimaassa -sivustojen lisäksi Helsingin Sanomien matkailuun, Finnairin Blue Wingsiin sekä yritysjulkaisuihin. Antin rakkaimpia matkailukokemuksia ovat vaellus Keniassa leijonien mailla maasai-soturin kanssa, kakkapuiston etsiminen Prahassa ja sirkuksen perustaminen Pariisissa.
Ville Palonen (s. 1976) aloitti reissuelämän parikymppisenä liftaamalla seitsemän viikkoa ympäri Eurooppaa. Sen jälkeen hän on kuvannut matkareportaaseja 60 maassa, etenkin Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Villen mieleenpainuvimpia kokemuksia ovat sähköankeriaan tarttuminen uistimeen Amazonilla, joulusauna bolivialaisessa vankilassa, ja perinteisten tatuointien ottaminen Borneolla. Valokuvaamisen lisäksi Ville on kirjoittanut matkareportaaseja sekä suomeksi että englanniksi mm. Maailman Kuvalehteen, matkailulehti Mondoon, Finnair Blue Wingsiin ja Viini-lehteen sekä työskennellyt copywriterina.
Booking.com
  • AVAINSANAT