Paratiisireportteri: Nyt saa taas unelmoida (matkoista)!

Surigao Dreamin merenrantabungalowit muotoutuvat hyvää vauhtia. Kuva: Aleksi Katajala

Aleksi lähetti kuvia Filippiinien majatalomme Surigao Dreamin rakennustyömaalta. Eikö näytäkin ihanalta? Pikkuhiljaa alkaa tulla valmista. Koronan takia avajaissuunnitelmamme ovat hieman viivästyneet vuoden 2020 lopulta vuoden 2021 alkupuolelle.

Vaan mitäpä pienistä. Valmista tulee ja juuri sopivaan aikaan.

Surigao Dream sijaitsee sangen koskemattomalla alueella. Täällä saa chillata rauhassa, mutta tekemistäkin riittää vaikka kuinka paljon. Kuva: Aleksi Katajala

Sillä nyt voi taas unelmoida matkoista, kiitos hyvien rokoteuutisten. Se on tietysti vielä ihan epävarmaa, koska Aasia avautuu kunnolla matkailulle, mutta uskalla toivoa, että jo kesällä 2021.

Ja jos tropiikkia on jo ikävä, kesä on erinomaista aikaa matkustaa Filippiineille. Siellä ei ole silloin sadekausi, toisin kuin vaikkapa isossa osassa Thaimaata.

Valashai Filippiinit
Tällaisen veijarien kanssa pääsee uimaan meidän Filippiinien majatalolta käsin. Kuva: Antti Helin

Suunnittelemme myös, että voisimme tarjota Bye bye korona -tarjouksia tyyliin all inclusive 60 euroa/vuorokausi, jos viipyy vähintään kuukauden. Hintaan sisältyisivät kolme ateriaa, juomat (limpparit ja oluet) ja retkillekin voisi osallistua ilmaiseksi silloin, kun on tilaa.

Ja retkiä meillä tulee riittämään: valashaiden ja delfiinien kanssa snorklaamista, autioita paratiisisaaria, koskemattomia luolia, sukeltamista, vuoristoajeluita skoottereilla ja vaikka mitä muuta. (Normaali hinta lyhyempiin reissuihin on sellaiset 80 euroa/vrk ilman aterioita tai retkiä.)

Majataloon on vain reilöun 20 minuutin ajomatka lähimmästä kaupungista Surigaosta. Kuva: Aleksi Katajala

Eli käytännössä meidän resortissa saisi hengata kaikessa rauhassa, maailman huolista ja omista kuluista välittämättä. Miltä kuulostaa? Mitä mieltä olet, lähtisitkö kuukaudeksi Filippiineille chillailemaan, kun korona antaa vihdoin myöten?

Entä millaisista muista matkoista haaveilet? Minua houkuttaisi käydä myös Raja Ampatissa Indonesianpuoleisella Papualla tai uimassa Tongalla valaiden kanssa. Mutta kunhan nyt ensin pääsisin vihdoinkin käymään paikan päällä tuolla meidän Filippiinien majatalolla. Siinä olisi jo paratiisia kyllikseen.

Lue lisää blogikirjoituksia Filippiinien majatalosta. Ja muista liittyä myös Surigao Dreamin seuraajaksi Instagramissa ja Facebookissa.

Hei! Tee pieni palvelus, arvon lukija, ja käy seuraamassa meikäläistä Instragamissa – avasin vasta tilini, joten olen siellä vielä sangen yksinäinen.

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

 

2 KOMMENTIT

  1. Filippiinit voisi tosiaan ollakin varteenotettava kohde, jos matkustaminen olisi kesällä taas mahdollista, mutta saapa nähdä, että miten käy. Raja Ampatia ei voi kuin suositella, korallit ovat uskomattoman hyvässä kunnossa. Tongalla olisi kyllä hienoa päästä uimaan valaiden kanssa. Samalla voisi olla hienoa pysähtyä muutamassa muussakin saarivaltiossa Tyynellämerellä.

    • Mielenkiintoista nähdä, kuinka nopeasti – tai hitaasti – saadaan koronarokotteilla maailmaa avattua. Tyynenmeren kiertäminen on aikaa vievää, joskin toki palkitsevaa puuhaa. Sopii paremmin perheettömille sekkailijoille. Raja Ampatissa voisi nykyisillä Jakartan-lentoyhteyksillä jo ”piipahtaakin” varsin kätevästi, jos on Aasian suunnalla.

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi