Pakettimatkat ja äkkilähdöt Kanarialle

Kanarian maisemiin pääsee lomailemaan edullisesti. Pakettimatkan voi saada vain muutamalla satasella.

Pakettimatkat ja äkkilähdöt Kanarialle

Helpoin ja usein edullisin tapa matkustaa Kanarialle on pakettimatka. Niitä järjestävät kaikki suuret suomalaiset matkatoimistot loka-maaliskuussa.

Kanarian lomakohteisiin löytyy usein erittäin edullisia tarjouksia ja äkkilähtöjä. Halvimmillaan viikon mittainen äkkilähtö Kanarialle maksaa ainoastaan 200-300 euroa. Etukäteen varattuna pakettimatkan (lennot + hotelli) normaali hinta on noin 500-1000 euroa riippuen majoituksen tasosta.

Lennot Kanarialle

Pakettimatkan sijaan matkatoimistosta voi ostaa pelkät lennot. Myös halpalentoyhtiöt lentävät suoraan Kanarialle.

Lento Helsingistä Kanarialle kestää noin 6 tuntia. Monille suomalaisille Kanariansaaret ovat käytännössä kaukaisin mahdollinen lomakohde – esimerkiksi moni lapsiperhe ei halua kärvistellä yli kymmentä tuntia lennolla Kaakkois-Aasiaan.

Kanarian pienimmille saarille (La Gomera, La Palma, El Hierro) ei ole Suomesta suoria lentoja (La Palmalle lennetään Teneriffan kautta). Pienemmillä saarilla voi silti vierailla helposti lautan ja/tai vuokra-auton avulla. Myös matkatoimistot järjestävät opastettuja bussiretkiä mm. El Hierrolle ja La Gomeralle.

Katso eri lentoyhtiöiden tarjoukset Kanarialle.

Omatoimimatka Kanariansaarille

Omatoimimatkailijan kannattaa etsiä hotelli hotellivarauspalvelusta, joka listaa Kanarialta tuhansia majapaikkoja. Näin lomansa pääsee viettämään pienemmässä ja persoonallisemmassa hotellissa – eikä se tarkoita laadusta tinkimistä, päin vastoin!

Omatoimimatkaajan kannattaa ottaa kaikki irti lomasuunnitelmien joustavuudesta: kuka sanoi, että koko loma pitäisi yöpyä samassa hotellissa tai edes samalla saarella? Kanarialla auton vuokraus on edullista ja liikenne rauhallista, joten viikossakin ehtii hyvin kiertää pari saarta (Teneriffa-Gomera, Lanzarote-Fuerteventura) ja yöpyä useammassa pikkukaupungissa.

Vertaa eri autovuokraamojen hintoja Kanarialla.

Lue lisää: Kanaria-matkaopas

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi