Malediivien vedenalainen ravintola – unohtumaton elämys kalojen vieraana

Malediivit vedenalainen ravintola
Conrad-hotellin Ithaa Undersea -ravintola sijaitsee veden alla. Täällä ollaan kalojen ihailtavana ihmisakvaariossa. Kuva: Shutterstock

Malediivien ravintolatrendeissä on pinnalla olla pinnan alla. Tällaisiahan akvaarioiden pitäisi olla kaikkialla: ihmiset istuvat lasikulhon sisällä kalojen ihmeteltävänä.

Kokemusta pääsee maistelemaan Malediiveilla Conrad Rangali -hotellin Ithaa Undersea -ravintolassa, joka sijaitsee viiden metrin syvyydessä Intian valtameressä, keskellä Ahdin värikästä valtakuntaa.

Ruokaseuraa saattaa pitää esimerkiksi pöydän yläpuolella kaarteleva paholaisrausku.

Läpinäkyvästä akryylistä tehty kaartuva katto tarjoaa 270 asteen merenalaiset näkymät. Vain lattia on tukevaa parkettia.

Sisustukseltaan 14 hengen pikkuravintola on äärimmäisen pelkistetty: pääosassa ovat kalat – sekä lasin takana että lautasella.

Ithaa Undersea on ollut suunnannäyttäjä pinnanalaisessa herkuttelussa: sen jälkeen Malediiveille on avattu muutama muukin vedenalainen ravintola.

Conrad Rangali -hotelli Malediiveilla

Conrad Rangali Malediivit
Conrad Rangalia ympäröi satumaisen turkoosi meri. Kuva: Ishan Seefromthesky / Unsplash

Elämyksestä pääsee valitettavasti nauttimaan vain asumalla Conrad Rangali -hotellissa, joka sijaitsee Malediivien Ari-atollin etelälaidalla.

Hotelli on tietysti hävyttömän kallis, mutta rahojaan vastaan saa ikimuistoisen elämyksen: hotelli on kaikin puolin viimeiseen asti mietitty elämys.

Plussiin kuuluu sekin, että hotellisaari sijaitsee valashaiden vaellusreittien varrella.

Katso tarjoukset Conrad Rangali -hotelliin.

Anantara Kihavah – vedenalainen ravintola täälläkin

Anantara vedenalainen ravintola Malediivit
Anantara Kihavahin vedenalaisen ravintolan tunnelmaa. Kuva: Ishan Seefromthesky / Unsplash

Vedenalaisen ravintolan eksotiikasta pääsee nauttimaan myös Anantara Kihavah Maldives Villas -hotelissa, joka on vielä Conrad Rangaliakin ylellisempi. Ja tuplasti kalliimpi.

Superluksusresortti tarjoaa täydellisen Malediivit-elämyksen: se sijaitsee idyllisen pienellä saarella ja suurin osa huoneista on veden päällä olevia bungaloweja.

Anantara Malediivit
Anantara Kihavah on täydellisen ylellinen pikkusaari. Kuva: Zunnoon Ahmed / Unsplash

Elämyksen kruununa on viereinen Hanifaru Bay, Unescon maailmanperintökohde, jossa voi käydä snorklaamassa kymmenien paholaisrauskujen kanssa.

Myös Anantaran oma house reef sopii erinomaisesti snorklaamiseen.

Katso tarjoukset Anantara Kihavah -hotelliin.

Lue lisää: Malediivit

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!