Malediivien vedenalainen ravintola – unohtumaton elämys kalojen vieraana

Malediivit vedenalainen ravintola
Conrad-hotellin Ithaa Undersea -ravintola sijaitsee veden alla. Täällä ollaan kalojen ihailtavana ihmisakvaariossa. Kuva: Shutterstock

Malediivien ravintolatrendeissä on pinnalla olla pinnan alla. Tällaisiahan akvaarioiden pitäisi olla kaikkialla: ihmiset istuvat lasikulhon sisällä kalojen ihmeteltävänä.

Kokemusta pääsee maistelemaan Malediiveilla Conrad Rangali -hotellin Ithaa Undersea -ravintolassa, joka sijaitsee viiden metrin syvyydessä Intian valtameressä, keskellä Ahdin värikästä valtakuntaa.

Ruokaseuraa saattaa pitää esimerkiksi pöydän yläpuolella kaarteleva paholaisrausku.

Läpinäkyvästä akryylistä tehty kaartuva katto tarjoaa 270 asteen merenalaiset näkymät. Vain lattia on tukevaa parkettia.

Sisustukseltaan 14 hengen pikkuravintola on äärimmäisen pelkistetty: pääosassa ovat kalat – sekä lasin takana että lautasella.

Ithaa Undersea on ollut suunnannäyttäjä pinnanalaisessa herkuttelussa: sen jälkeen Malediiveille on avattu muutama muukin vedenalainen ravintola. Mutta Conrad-hotellin ravintolaa pidetään edelleen lajissaan parhaana.

Conrad Rangali -hotelli Malediiveilla

Elämyksestä pääsee valitettavasti nauttimaan vain asumalla Conrad Rangali -hotellissa, joka sijaitsee Malediivien Ari-atollin etelälaidalla.

Hotelli on tietysti hävyttömän kallis, mutta rahojaan vastaan saa ikimuistoisen elämyksen: hotelli on kaikin puolin viimeiseen asti mietitty elämys. Plussiin kuuluu sekin, että hotellisaari sijaitsee valashaiden vaellusreittien varrella.

Katso tarjoukset Conrad Rangali -hotelliin.

Lue lisää: Malediivit-matkaopas

 

Varaa tarjousmatka yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös äkkilähdön. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!