Malediivien hintataso ja matkabudjetti

Malediivit on romanttinen lomakohde. Kuva: Martin Valigursky / Shutterstock

Malediivien hintataso vaihtelee valtavasti sen mukaan, matkustaako paikallisten asuttamille saarille vai yksityiselle hotellisaarelle.

Paljonko hotellit maksavat Malediiveilla?

Tällaisen huoneen voi Malediiveilta saada 60 eurolla.
Tällaisen huoneen voi Malediiveilta saada 60 eurolla (Ukulhas Breeze Inn).

Edullisimmillakin hotellisaarilla huone maksaa yleensä vähintään 200 euroa/yö. Päälle tulevat vielä kalliit kuljetukset hotellisaarelle – ja hintavat ateriat.

Asutuilta saarilta voi sen sijaan löytää huoneen hyvätasoisesta majatalosta jopa 50 eurolla/yö.

Majatalot ovat Malediiveilla yleensä hyvätasoisia, sillä ne ovat vasta hiljattain rakennettuja. Majatalojen avaaminen kun sallittiin Malediiveilla vasta vuonna 2009.

Katso tarjoukset Malediivien hotelleihin.

Paljonko ruoka maksaa Malediiveilla?

Paikallisten saarilla ruoka on halpaa. Paikallisessa ravintolassa saa nuudeliannoksen viidellä eurolla ja kokonaisen kalan kymmenellä.

Hotellisaarilla aterioista saa varautua maksamaan monin verroin enemmän. Jo pelkkä vesipullo voi hotellisaarilla maksaa viisi euroa. Hotellista riippuen lounaiden ja illallisten hinnat vaihtelevat 20–60 euroa per henkilö.

Jos haluaa välttää ikävän yllätyksen ruuan hinnassa, kannattaa hotellisaarilta valita hotelli täysihoidolla – tai selvittää etukäteen, paljonko ruoka kullakin hotellisaarella maksaa. Niin matkakassa ei lähde lapasesta.

Paljonko liikkuminen maksaa Malediiveilla?

Kalliiden huoneiden ja ruuan lisäksi hotellisaaret veloittavat asiakkailtaan huikeita summia liikkumisesta. Hotellit tapaavat veloittaa pikavenematkasta Malen kansainväliseltä lentokentältä jo aivan lähisaarillekin 50 euroa/hlö ja kaukaisemmille saarille vielä enemmän.

Syrjäisimmille saarille lennetään vesitasoilla. Lentojen hinnat alkavat 150 eurosta suuntaansa.

Paikallisten asumille saarille voi sen sijaan matkustaa paikallisilla reittilaivoilla, liput alkaen viisi euroa.

Paljonko retket maksavat Malediiveilla?

Paholaisrausku (manta ray) Malediiveilla. Kuva: Andrea Izzotti / Shutterstock

Retket eivät ole halpoja mutteivät tarjoamiinsa elämyksiin nähden erityisen kalliitakaan. Esimerkiksi Ukulhakselta tehty snorklausretki paholaisrauskujen kanssa maksoi alle 50 euroa henkilöltä. Kokemus oli ikimuistoinen: snorkalsimme niin pitkään kuin sielu sieti valtavien ja sympaattisten rauskujen kanssa.

Pakettimatkan hinta Malediiveille

Malediiveille myydään valmismatkoja (lennot+hotelli), joista edullisin maksaa alle tuhat euroa! Hinnat vaihtelevat matkustuspäivien mukaan.

Erikoistarjous Malediiveille maksaa alk. 999 euroa! Hintaan sisältyvät lennot, majoitus ja venematka Maafushin saarelle.

Matka Lankanfinolhun saarelle maksaa alk. 1150 euroa. Majoitus 5-tähden Paradise Island Resort & Spa -hotellissa.

Loma yksityissaarella Malediiveilla maksaa alk. 1238 euroa. Majoitus 4—tähden Bandos Island Resort & Spa -hotellissa.

 

Varaa tarjousmatka yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös majoituksen. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!