Miamin ostokset – shoppailijan paratiisi

Sikarikauppa Miamin Pikku-Havannassa. Kuva: Iv Nikolny / Shutterstock

Jos Miami tunnetaankin rannoistaan ja art deco -taloistaan, on Miami myös mainio ostoskaupunki. Tai kauhea, jos ajattelee lompakkonsa parasta.

Sawgrass Mills – valtava outlet-paratiisi

Miamin mahtavin ostoskohde on Sawgrass Mills, todellinen himoshoppaajan paratiisi. Hypermegagigaiso outlet-myymälöiden keskittymä sijaitsee Fort Lauderdalessa, aivan Evergladesin suoalueen tuntumassa. Ajomatkaa Miamista kertyy kolmisen varttia.

Floridan suurimpaan ostoskohteeseen järjestetään myös maksullisia bussikuljetuksia suoraan Miamista.

Miamin ostoskeskukset

Suurista kauppakeskuksista eli malleista ei ole pulaa myöskään varsinaisella Miamin alueella. Aventura Malliin pääsee South Beachilta pääsee helpoimmin joko bussilla 120 tai omalla autolla. Tuttuja tavarataloja Aventura Mallissa ovat Macy’s, Bloomingdale’s ja Nordstrom. Lapset viihtyvät Lego-kaupassa ja vähän vanhemmat ehkä Apple Storessa. Infosta kannattaa pyytää turisteille tarkoitettu etukuponkivihkonen, jolla saa etuja ja alennuksia joistakin liikkeistä.

Hiukan pienempi, mutta metrolla saavutettava Dadeland Mall sijaitsee asemien Dadeland North ja Dadeland South välissä. Sekin tarjoaa hyvän katsauksen amerikkalaiseen kauppakeskuselämään.

Lincoln Road – South Beachin ostoskatu

South Beachilla kävelykatu Lincoln Road on täynnä vaate- ja muitakin kauppoja. Kauppojen lisäksi riittää jäätelökioskeja, ravintoloita ja baareja. Happy Hour alkaa jo keskellä päivää.

Lue lisää South Beahista.

Downtown Miamin ostospaikat

Downtown Miamista löytyy halpaa elektroniikkaa, tuoksuja, vaatteita ja kenkiä. Parhaita ostoskatuja ovat pääkatu Flagler Street ja sen lähikadut.

Matkamuistoja löytyy Bayside Marketplacesta, joka on myös ravintolakeskittymä.

Lue lisää Downtown Miamista.

Paikallistunnelmaa ostoksilla

Santa Clarassa 20. kadulla 17. ja 21. Avenuiden välisellä osuudella voi kokea aitoa miamilaistunnelmaa, kun latinoväestö shoppailee vaatteita, kenkiä, koruja, elektroniikkaa ja muuta tarpeellista pienissä ja vähän suuremmissakin yksityisomisteisissa liikkeissä.

Hinnat ovat edulliset ja espanja ehdoton valtakieli. Täällä lähes kaikki liikkeet ovat sunnuntaisin suljettuna.

Lue lisää Miamista.

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!