Lennot Marokkoon

Norwegianilla on ollut suoria lentoja Helsingistä Marrakechiin. Kuva: Ville Palonen

Matkailukaudella marraskuun alusta maaliskuun loppuun saakka Marokkoon voi lentää esimerkiksi Air Francen kyydissä. Menopaluulennot saa edullisimmillaan noin 200 eurolla.

Katso eri lentoyhtiöiden tarjoukset Marokkoon.

Marrakechin lentokenttä

Näin futuristiselta näyttää Marrakechin kansainvälinen lentokenttä. Kuva: Luisa Puccini / Shutterstock

Marrakech Menara Airport (RAK) on moderni lentokenttä, jonka uusi terminaali avattiin vuoden 2016 lopussa. Kentän yleisilme on moderni ja avara, ja kotiin lähtiessä tax free -ostokset kohtuullisen edullisia.

Marokkoon ei tarvita viisumia. Siitä huolimatta Marrakechin lentokentällä saa jonottaa passintarkastukseen hyvän tovin – jopa tunnin!

Varaa aikaa riittävästi maasta poistumiseen. Homma saattaa hoitua kätevästi – tai kestää jonotteluineen jopa pari kolme tuntia.

Pakkaa kaikki tärkeät tavarasi käsimatkatavaroihin. Itse jouduin odottamaan Norwegianin kadottamia matkatavaroitani kokonaiset kolme vuorokautta! Marrakechin lentokentän kadonneiden tavaroiden toimisto ei osoittautunut tehokkaaksi eikä järjestelmälliseksi – ja kaiken kukkuraksi tullimuodollisuuksien vuoksi matkatavaroita ei toimiteta hotelliin, vaan laukut pitää itse noutaa kentältä!

Pakettimatka Marokkoon

Agadir on Marokon suosituin rantalomakohde, ja valmismatkoja tehdään myös Marrakechiin. Lennot ja majoituksen saa noin 350-450 eurolla.

Lue lisää:

Marokon parhaat matkakohteet

Marokon vinkit ja kokemukset

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!