Risteily Saksaan on helppo tapa kokea uudenlaisia elämyksiä!

Kaupallinen yhteistyö: Kristina

Landungsbrücken eli St. Paulin satama-alue Elbe-joen rannalla on yksi Hampurin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Kuva: Bluejayphoto

Yhteismatka suomalaisen matkanjärjestäjä Kristinan kanssa on jotain aivan muuta kuin perinteiset risteilyt: kyseessä on useamman päivän täysipainoinen paketti, jossa maisemat vaihtuvat ja kiehtovat kohteet seuraavat toisiaan. Kevään 2023 teemaristeilyt suuntaavat Saksaan.

Kiinnostavat hansakaupungit, toisen maailmansodan historialliset merkkipaikat ja kuvankauniit pikkukaupungit tunnelmallisine kujineen… lähde Kristinan yhteismatkalle nauttimaan kanssamme kevätauringon ensisäteistä!

Kevään 2023 ROPAX-risteilyt suuntautuvat Saksaan, ja tarjolla on jokaista kiinnostavia kohteita: 

“Yksilöllinen yhteismatka” on suomalaisen matkanjärjestäjä Kristinan tarjoama matkustusmuoto, joka yhdistää matkanjärjestäjien luotsaaman loman ja yksilöllisen vapauden.

Matkusta yksin, kaksin tai isommalla porukalla

Lüneburgin kukkaloistoa auringonlaskun aikaan.

Reissuun on mukavaa lähteä pariskuntana, omalla porukalla ja myös yksin – matkan aikana kohtaat taatusti samanhenkistä seuraa! Kristinan matkoilla kävijöistä muodostuu usein yhteisö, joka reissaa kanssamme vuodesta toiseen ja pitää yhteyttä esimerkiksi Facebook-ryhmän kautta. Tervetuloa mukaan!

“Kristinan yhteismatkat eivät ole ihan tavallisia pakettimatkoja. Olen näillä reissuilla tutustunut lukuisiin uusiin ihmisiin, ja osasta heistä on tullut ystäviä. Vuosien varrella kristinalaisista on tullut kuin oma pieni perhe, kun matkanjohtajat ja muu henkilökuntakin on tullut tutuksi”, kertoo vakioasiakkaamme Ritva Mäntymäki.

Viihdy kanssamme maalla ja merellä

Völkerschlachtdenkmal’ eli ”kansojen taistelun muistomerkki” on omistettu Napoleonin sotiin kuuluvan vuonna 1813 käydyn Leipzigin taistelun muistolle. Kuva: Cesardm / Shutterstock.

Merimatkat ROPAX-risteilyillä taittuvat rennosti Finnlinesin STAR-luokan laadukkailla matkustajarahtilaivoilla. Tarjoamme matkustajille laivalla kiinnostavaa ohjelmaa – sekä tietysti tasokkaita makuelämyksiä.

Kaupunkikohteissa voit vapaasti valita, osallistutko ohjatuille retkille tai sinulle tarjottuun oheisohjelmaan, vai haluatko viettää aikaa omaehtoisesti paikkoihin tutustuen.

“Puhumme yksilöllisestä yhteismatkasta, joka tarkoittaa sitä, että vaikka matkalle lähdetään yhdessä, voi omaa matkaansa yksilöidä aika pitkälle. Matkojen retki- ja ohjelmatarjonnasta voi valita itselleen mieluisat, tai tutustua jokaiseen kohteeseen itsenäisesti, eli yksilöidä oman yhteismatkansa”, Kristinan toimitusjohtaja Anu Markkanen vinkkaa.

Tutustu kevään risteilykalenteriin alla olevasta linkistä ja varaa oma matkasi Saksaan jo tänään!

Kevään 2023 Ropax-risteilyt Kristinan kanssa ->

Tämä artikkeli on julkaistu yhteistyössä Kristinan kanssa.