Tavira – aidon Algarven tunnelmaa

Tavira, Algarve. Kuva: Sergio Stakhnyk / Shutterstock

Tavira on tunnelmallisinta Algarvea. Algarven itäosissa lähellä Espanjan rajaa sijaitsevaa pikkukaupunkia eivät ole vallanneet turistit eivätkä jättihotellit, vaan söpö Tavira elää omaa elämäänsä. Tavira hurmaa värikkäillä taloillaan, kirkoillaan ja kauniilla silloillaan.

Herkuttelemassa kannattaa käydä Taviran kauppahallissa.

Tavira sijaitsee Gilão-joen varrella, lähellä merta. Taviran hiekkaranta Praia da Ilha de Tavira sijaitsee joen suiston mantereesta erottamalla saarella, joka on suojeltu rakentamiselta. Perille pääsee lautalla.

Kun rantaa kävelee eteenpäin saapuu Praia do Barril -rannalle, jota koristavat entisten tonnikalankalastusveneiden rannalle jättämät, tuulen ja meren syömät ankkurit. Ankkurien hautausmaa on kuin moderni taideteos.

Taviran majoitus

Taviran tunnelmallisin majapaikka on Tavira House, jonka uutta ja vanhaa yhdistelevä boheemi sisustus saa haukkomaan henkeä.

Toinen erinomainen vaihtoehto on Pousada Convento de Tavira, hotelliksi muutettu entinen luostari, jossa on ihana sisäpiha ja hyvä uima-allas.

Katso tarjoukset Taviran hotelleihin.

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!