Harmony of the Seas – maailman suurin risteilijä

allure of the seas
Harmony of the Seas on vieläkin jykevämpi kuin kuvassa näkyvä, Turussa rakennettu Allure of the Seas, joka oli maailman suurin laiva vuoteen 2016 asti. Kuva: Jonathan Palombo, Wikimedia Commons

Jonkin sortin ihme se on tämäkin – maailman suurin kulkuneuvo. Royal Caribbean varustamon Harmony of the Seas on maailman suurin risteilylaiva, kuin veden päällä lipuva kaupunki, 2010-luvun Titanic.

Harmony of the Seas aloittaa risteilynsä huhtikuussa 2016.

Pituudeltaan Ranskassa rakennettu Harmony of the Seas on samat 362 metriä kuin vuonna 2009 Turussa valmistunut Allure of the Seas -laiva, mutta painoa sillä on noin 2000 bruttotonnia enemmän.

Jos aikoo risteilylle ja kuuluu koulukuntaan, jonka mielestä suuri on kaunista, risteilyaluksen valinnan pitäisi olla aika selvä.

Harmony of the Seas tarjoaa kaikki palvelut, mitä maailman suurimmalta risteilijältä voi odottaakin – ja vielä paljon enemmän.

Päivällä aikaa voi viettää vesiliukumäissä, kiipeilyseinällä, luistinradalla, rullaluisteluradalla, surffisimulaattorissa, elokuvateatterissa tai vaikka karusellissa. Iltahuveista vastaavat niin musikaalit kuin jääshow’kin.

Laivalla on jopa oma ”keskuspuistonsa”, jossa on yli 12 000 puuta ja kasvia.

Useiden ravintoloiden lisäksi voi illallistaa tyylikkäästi Chef’s Table -ravintolassa, jossa keittiömestari suunnittelee viiden ruokalajin illallisen reilulle kymmenelle herkuttelijalle kerrallaan.

Niin, ja jotta utooppinen kuva meren päällä lipuvasta tulevaisuuden kaupungista olisi täydellinen, on Harmony of the Seas -laivalla töissä robottibaarimikkoja.

Futuristista on sekin, että jopa osassa sisähyteistä on ”merinäköala”, kiitos virtuaaliparvekkeiden.

Maailman suurin risteilyalus Harmony of the Seas on hämmästyttävin esimerkki siitä, kuinka monipuolisiksi risteilyalukset ovat käyneet. Valtavasti palveluita löytyy toki myös kaikilta muilta isoilta risteilyaluksilta.

Lue lisää risteilyistä.

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!