Universal Studios Singapore – kokemuksia ja vinkit vierailuun

Universal Studios Singapore
Universal Studios, Sentosa Island, Singapore. Kuva: Stockforlife / Shutterstock

Millainen on Singaporen Universal Studios? Kannattaako siellä vierailuun käyttää yksi matkapäivä?

Kannattaa, jos ei ole koskaan aiemmin käynyt Universal Studios -teemapuistossa. Muussa tapauksessa ei niin välttämättä.

Singaporen Universal Studios on ihan mukava huvipuisto, muttei mitenkään erityisen hieno. Puistossa ei esimerkiksi ole Wizarding World of Harry Potter -osuutta toisin kuin Aasian toisessa Universal Studios -huvipuistossa, joka sijaitsee Japanin Osakassa.

Valttina edullinen pääsymaksu

Plussaa Singaporen huvipuisto saa puolestaan pääsymaksustaan, joka on noin 50 euroa, eli hyvin kohtuullinen. Lisämaksusta voi ostaa pikapassin, jolla välttää pahimmat jonot. Hyvä valinta etenkin silloin, jos sattuu puistoon pahimpaan ruuhka-aikaan.

Ylipäätään Singaporen huvipuistoon kannattaa suunnata arkena ja heti avaamisaikaan – tai iltapäivällä, ja viipyä puistossa sulkemisaikaan. Näin välttää pahimmat ruuhkat.

Huvipuiston vetonaulat

Huvipuiston näyttävin rakennelma on Shrekin linna. Shrek-elokuvien tunnelmiin pääsee myös 4D-simulaattorissa, jossa penkit heiluvat seikkailun vauhdissa ja Aasin sylki roiskuu silmille asti.

Huvipuiston vauhdikkain vuoristorata on puolestaan omistettu Battlestar Galacticalle.

Universal Studiosissa voi seikkailla myös Jurassic Park ja Madagascar -elokuvien maisemissa.

Universal Studios -huvipuisto sijaitsee Singaporen keskustan vieressä Sentosa-saarella, jolle pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä.

Universal Studios kokemuksia

Kokemuksia Singaporen huvipuistosta kertoi matkailutoimittaja Antti Helin: ”Singaporen Universal Studios on ihan jees -huvipuisto, mutta jää kokemuksena taakse Amerikan ja Japanin Universal Studios -teemapuistoista. Eli käy, jos kaipaat erityisesti huvipuistoon, mutta voit jättää myös väliin ja keskittyä Singaporen muihin elämyksiin.”

Lippuluukulla jonottamiselta säästyy, kun varaa liput Universal Studios -huvipuistoon etukäteen netistä.

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi