Skootterin, moottoripyörän ja auton vuokraus Intiassa

Moottoripyörän ja skootterin vuokraaminen Intiassa on yksinkertaista, ja takuuksi riittää usein pieni rahasumma. Vuokrahinnat ovat yleensä edulliset alkaen viisi euroa päivä.

Intiassa maanteiden kunto vaihtelee kiduttavan kuoppaisista kyläteistä (lähes) eurostandardit täyttävään moottoritiehen.

Huoltoasemia löytyy jokaisesta kaupungista ja korjaamoja usein maaseudultakin.

Tarvitseeko Intiassa kansainvälisen ajokortin?

Periaatteessa kuljettaja tarvitsee kansainvälisen ajokortin, mutta käytännössä suomalainen (auto)ajokortti riittää.

Ajotaito on silti suositeltavaa, sillä kolareita on syytä välttää. Usein vuokrapyöriä ei ole vakuutettu, eikä matkavakuutuskaan välttämättä korvaa onnettomuuksia. Asia kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä ennen matkaa.

Suuntaa Ladakhiin tai Rajasthaniin

Intian suosituimpia alueita moottoripyörällä seikkailemiseen ovat vuoristoinen Ladakh ja aavikkoinen Rajasthan.

Päivämatkat ovat lyhyitä

Intiassa moottoripyöräillessä ei kannata edes haaveilla kahtasataa kilometriä pidemmistä päivämatkoista. Matka lasketaan tunneissa, ei kilometreissä. Kaoottisen liikenteen lisäksi keskinopeutta laskevat hidastetöyssyt, joista osaa ei ole merkitty mitenkään. Varsinkin moottoripyöräillessä pitää olla valppaana aivan koko ajan.

Autonvuokraus Intiassa

Jos et uskalla – tai muuten vain halua – ajaa moottoripyörällä Intiassa, voit vuokrata auton, kuljettajalla tai ilman. Kuljettaja on suositeltava: hän toimii samalla oppaana ja vältyt monelta murheelta.

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!