Kanariansaaret lasten kanssa

Kanarian lyhyimmillä vaelluspoluilla jaksavat myös perheen pienimmät.

Kanariansaaret ovat loistava kohde perhelomalle. Monet Kanarian palveluista on suunniteltu niin, että lapsille on oma paikkansa: ravintoloissa omat ruokalistat ja syöttötuolit, hotelleissa lasten uima-altaat ja leikkiryhmät. Kaupoista löytyy lastenruokia ja vaippoja. Lastenrattaat voi vuokrata matkanjärjestäjän tai asiaan vihkiytyneen vuokraamon kautta.

Varsinkin all-inclusive -hotelli (joissa ruoka ja juoma kuuluvat matkan hintaan) on vaivaton vaihtoehto lapsiperheille.

Tekemisen ja näkemisen puolesta Kanaria on perheen pienimmille suorastaan taivas: lähes jokaisella saarella on tarjolla vesipuistoa, eläinpuistoa, teemapuistoa sun muuta. Eniten lapsellista näkemistä löytyy Gran Canarialta (Playa del Ingles) sekä Teneriffalta (Puerto de la Cruz).

Teemapuistojen lisäksi lasten kanssa voi kokeilla kameliratsastusta rannalla, minigolfia, karting-radalla hurjastelua tai retkeä lasipohjaisella veneellä.

Kanarian parhaat huvipuistot

Siam Park (Las Americas, Teneriffa)

Maailman parhaaksi kehutulla vesipuistolla on kokoa huimat 46 hehtaaria. Aikuiset ja isommat lapset (minimipituus 125 cm) voivat hurjastella kumirenkaissa istuen pitkin Jungle Snake -liukumäkeä tai 200-metristä Kinnaree-vesiliukua. Perheen pienimmät pääsevät nauttimaan vesileikeistä Lost Cityn miedommissa huvituksissa.

Koska Siam Park ei ole meren rannalla, ongelma on ratkaistu rakentamalla keinotekoinen uimaranta, jossa veden lämpötila on ympäri vuoden 24 astetta.

Saatavilla yhteislippuja saman omistajan Loro Parque -puistoon, joka on papukaijoihin erikoistunut eläintarha.

Aqualand Costa Adeje (Teneriffa)

Vesiseikkailupuisto, joka pullistelee liukumäkiä, tunneleita, uima-altaita ja leikkialueita. Paikan erikoisuus on lipun hintaan sisältyvä delfiiniesitys. Sopii perheen pienimmille paremmin kuin Siam Park.

Aqualand Maspalomas (Gran Canaria)

Gran Canarian suurin vesipuisto, josta löytyy kymmeniä vesiliukumäkiä ja muita houkutuksia. Sopivia altaita ja liukuja sekä lapsille että aikuisille.

Holiday World Maspalomas (Gran Canaria)

Gran Canarian suurin huvipuisto. Perinteisiä huvipuistolaitteita (maailmanpyörä, vuoristorata, kieputtimia), sekä tietysti hattaraa ja hampurilaisia. Kilpa-autoilun fanittajille tarjolla F1-simulaattori.

Sioux City Park (Maspalomas, Gran Canaria)

Villin lännen teemapuisto, jossa mm. karjanajo- ja pankkiryöstönäytöksiä. Sioux City on Gran Canarian vanhin teemapuisto.

Rancho Texas Lanzarote Park (Lanzarote)

Kanariansaarten ainoa eläintarha, jossa on myös uima-allasalue. Erikoisuutena mahdollisuus uida merileijonien kanssa silloin, kun ne eivät osallistu esityksiin. Lapsille on tarjolla villin lännen teema-alue, jossa mm. aarteenetsintää intiaanikylässä ja cowboy-esityksiä.

Oasis Park (La Lajita, Fuerteventura)

250 eri eläinlajia (mm. krokotiileja ja kenguruita), kasvitieteellinen puutarha, papukaijojen ja muiden eläinten esityksiä sekä kameliratsastusta.

Lue lisää: Kanariansaaret matkakohteena

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi