Perheloma paratiisissa: lasten kanssa Malediiveilla

Lapset voivat snorklata elämää kuhisevilla riutoilla. Kuva: Tropical Studio / Shutterstock

Millainen lomakohde Malediivit on lasten kanssa matkustavalle? Malediivit tunnetaan häämatka- ja luksuskohteena, mutta Malediivit sopii mainiosti myös perheloman kohteeksi. Lapsille on Malediiveilla luvassa upeita elämyksiä turkoosissa, kristallinkirkkaassa meressä.

Lapset voivat snorklata elämää kuhisevilla riutoilla, ja kalastamisesta kiinnostuneet lapset voivat napata Malediiveilla elämänsä vonkaleen.

Malediivien parhaat hotellit perheille

Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että valitsee Malediiveilta sellaisen hotellin, jossa on huomioitu lapset esimerkiksi leikkikentillä.

Hyviä hotellisaaria lomailla lasten kanssa Malediiveilla ovat esimerkiksi kohtuuhintainen Bandos Island Resort ja ylellinen Kuramathi Island Resort. Molempien riutalla myös lasten on helppo snorklata.

Hyvä vinkki hotellin valintaan perheille on suunnata Malediiveilla hieman suuremmalle saarelle, niissä kun on tarjolla yleensä enemmän harrastusmahdollisuuksia kuin pikkusaarilla.

Lasten kanssa ei edes ole välttämätöntä mennä kalliisiin resortteihin, vaan myös edulliset majatalot ottavat lapset avosylin vastaan ja tekevät kaikkensa näiden eteen.

Kun kerroimme Ukulhas Breeze Innissä saapuvamme lapsen kanssa, majatalon pyörittäjä ei ollut pysyä housuissaan, vaan kysyi sähköpostilla, mistä leluista lapsi pitää ja voiko hän varata tälle karkkia ja suklaata.

 

Varaa tarjousmatka yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös majoituksen. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!