Saako Dubaissa juoda alkoholia?

Shampanjaa Dubaissa. Kuva: Vicki L. Miller / Shutterstock

Tämä kiinnostaa monia: saako Dubaissa juoda alkoholia? Kyllä saa. Eli kippis ja kulaus!

Dubain hotelleista saa alkoholia

Alkoholia tarjoillaan Dubaissa yleensä hotellien yhteydessä olevissa ravintoloissa ja baareissa. Juomien hinta on suunnilleen Suomen tasolla. Tosin kännissä örveltämistä ei katsota hyvällä – eikä sellaista käytöstä Dubaissa tai muissa Arabiemiraateissa kyllä näekään. Arabiemiraatteihin tapaavat matkustaa kohtuukäyttäjät.

Alkoholin vieminen Dubaihin

Kaupasta alkoholia saa sen sijaan vain erillisellä luvalla, eli jos aikoo hotellihuoneessa juoda alkoholijuomia, ne pitää tuoda mukanaan maahan. Dubaihin saa tuoda alkoholia neljä litraa väkeviä tai viinejä tai kaksi koppaa (2×24 0,33 litran tölkkiä) olutta.

Muslimeilta alkoholin nauttiminen on kokonaan kielletty.

Alkoholisäädökset muissa Emiraateissa

Alkoholisäädöksissä on eroavaisuuksia emiraattien välillä. Ras Al-Khaimahissa alkoholia saa kuka vaan ostaa erikoiskaupoista, kun Sharjahissa alkoholia ei myydä lainkaan, ei edes hotelleissa.

Lue lisää: Dubai ja Arabiemiraatit – vinkit ja kokemukset

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi