Pietarin hotellit ja majoitus

Pietarista löytyy majoitusta jokaiselle kukkarolle. Keskustan hienojen hienojen hotellien huoneista saa pulittaa 150-200 euroa per yö, hostellin makuusalista löytää punkan vain kymmenellä eurolla. Hauska tapa asua Pietarissa on vuokrata kokonainen huoneisto – kivan asunnon hyvällä sijainnilla saa jo 50 eurolla.

Hotellien hinnat ovat keväällä ja syksyllä matalammat kuin keskikesän huippusesongin aikaan. Majapaikan etsimisessä kannattaa käyttää netin varauspalvelua, jonka avulla hotellihuoneiden ja yksityisasuntojen hintoja on helppo vertailla.

Missä kannattaa asua Pietarissa?

Pietarin ydinkeskustaa rajaavat Nevajoki ja Fontankan kanaali, ja tältä alueelta löytyy suurin osa Pietarin parhaista nähtävyyksistä. Alue on laaja, joten kävelymatkat venyvät helposti pitkiksi. Pietarissa hyvä sijainti tarkoittaa siis metroaseman läheisyyttä.

Toki nykyään pääsee liikkumaan myös Uberin ja Yangon takseilla, mutta varsinkin ruuhka-aikaan metro on nopeampi.

Lue lisää: Pietarin julkinen liikenne – metro vai taksi?

Huoneiston vuokraaminen Pietarissa

Pietarista löytyy erinomaisia hotelleja, mutta paremman vastineen rahalle saa varaamalla kokonaisen huoneiston. Pietarissa on jo vuosikausia vuokrattu matkailijoille lyhyiksikin ajoiksi yksityisasuntoja, ja netin varauspalveluiden kautta huoneiston vuokraamisesta on tullut todella helppoa ja turvallista.

Edullisimmillaan yksityisasunnon voi vuokrata vain 20-25 eurolla. Kunnollisen ja jopa kivan kahden hengen huoneiston saa 50 eurolla, ja satasella yöpyy koko perhe tai isompikin kaveriporukka vallan mainiosti.

Katso tarjoukset Pietarin parhaisiin huoneistoihin ja yksityisasuntoihin.

Kannattaa muistaa, että yksityisasunnoissa voi asua vaivatta vain seitsemän päivää. Sen jälkeen pitää rekisteröityä. Jos asuu oikeassa hotellissa, hotelli hoitaa rekisteröitymisen asiakkaansa puolesta.

Pietarin keskustan design-hotellit

Pietarissa voi yöpyä todella tyylikkäästi, kunhan pelimerkkejä riittää. Keskustasta löytyy useita trendikkäitä boutique-hotelleja, kuten käsittämättömän pramea Trezzini Palace Boutique Hotel ja pirteän värikäs Domina. Molemmista saa huoneen noin 200 eurolla.

Katso tarjoukset Pietarin parhaisiin design-hotelleihin.

Pietarin hotelleista klassisimpia on Belmond Grand Hotel Europe, entinen Hotel Evropeiskaya, jossa ovat yöpyneet niin Tšaikovski kuin Elton John.

Toinen legendaarinen hotelli on 1900-luvun alussa valmistunut Hotel Astoria, jonka huoneissa Rasputininkin kerrotaan elostelleen naimisissa olleiden rakastajattariensa kanssa.

Pietarin keskihintaiset hotellit

Keskihintaisista hotelleista Solo Sokos Vasilievsky ja kylpylähotelli Solo Sokos Palace Bridge ovat sekä suosittuja että suositeltavia. Molemmista saa kahden hengen huoneen sesongin ulkopuolella selvästi alle sadalla eurolla. Kesällä huone maksaa runsaan satasen.

Yksi hyväksi koettu kohtuuhintainen hotelli on Hotel Dostoevski.

Alle sadalla eurolla voi yöpyä myös varsin tyylikkäästi, vaikkapa Boutique Hotel The Gammassa. Toinen trendikäs vaihtoehto on Wynwood, jossa sekä sijainti että aamiainen ovat erinomaisia.

Pietarin halvat hotellit

Toki Pietarista löytyy myös edullisia hotelleja, joista kahden hengen huoneen saa alle 50 eurolla. Hyviä vaihtoehtoja ovat Rubinstein-ravintolakadun lähellä sijaitseva Mini-hotel Perfect ja ihanan New Hollandin vieressä oleva LED Concept Rooms.

Katso tarjoukset Pietarin majoitukseen.

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi