Pärnu lasten kanssa

Pärnu lasten kanssa
Valgerannan seikkailukeskus. Kuva: Visit Estonia

Viron paras perhekohde on Pärnu. Viihtyisää rantakaupunkia markkinoidaan aktiivisesti perheille, ja tällä kertaa lupauksissa on myös katetta. Lapsiperheet huomioidaan Pärnussa vuosi vuodelta ja kesä kesältä paremmin muun muassa ravintoloiden ruokalistoilla.

Pärnun söpö keskusta on mukavan kompakti lasten kanssa liikkumiseen, ja Pärnun pitkä ja matalapohjainen ranta sopii loistavasti perheen pienimmillekin.

Pärnussa on myös useita leikkipuistoja, toisin kuin monessa muussa virolaiskaupungissa. Yksi sijaitsee ranta-alueella ja toinen aivan sen tuntumassa.

Pärnusta on kehittynyt koko perheen lomakohde.

Valgerannan seikkailukeskus

Pärnun vieressä Valgearannan seikkailukeskuksessa pääsee tasapainoilemaan huimilla kiipeilyradoilla.

Lottemaa – Viron ”Muumimaailma”

Aivan Pärnun tuntumassa sijaitsee myös Viron ”oma Muumimaailma” eli Lottemaa, jossa vierähtää helposti vaikka kokonainen päivä kylän asukkien askareita ja teatteriesityksiä seuraten.

Lottemaa perustuu Virossa suosittuihin lastenkirjoihin, joiden pohjalta on tehty elokuviakin.

Kannattaa tosin huomioida, että työkielenä Lottemaassa on viro ja vieraana kielenä siellä puhutaan voittopuolisesti vain englantia.

Lottemaa ei ole oikein vielä löytänyt asiakkaita siinä mittakaavassa kuin olisi suotavaa toiminnan jatkuvuuden kannalta, mutta sen tulevaisuus näyttää nyt entistä valoisammalta, kun omistus siirtyi samalle taholle, joka on pyörittänyt Pärnussa jo vuosia menestyksekkäästi kylpylä- ja kokoushotelli Strandia.

Lottemaa sijaitsee kuuden kilometrin päässä Pärnusta etelään päin, ja sinne pääsee myös linja-autolla. Lähellä on muutamia majapaikkoja kuten joen rannalla sijaitseva Reiumaa Motell, josta löytyy trampoliini, polkupyöriä ja kanootteja.

Pärnun paras hotelli perheille

Pärnun paras majapaikka perheille on kylpylähotelli Tervise Paradiis, jossa lapsia odottaa oikea vesipuisto suurine vesiliukumäkineen.

Lue lisää Pärnusta tai katso tarjoukset Pärnun parhaisiin perhehotelleihin.

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi