Balin hintataso – näin matkustat Balilla edullisesti

Balilta voi ostaa tuliaisiksi käsitöitä. Kuva: Elizaveta Galitckaia / Shutterstock.com

Vaikka Balin hintataso onkin muuta Indonesiaa korkeampi, on Bali todella edullinen matkakohde – ainakin jos haluaa elää edullisesti. Tietysti Balilla on myös helppo polttaa paljon rahaa asumalla hienoissa hotelleissa, syömällä kuuluisissa ravintoloissa ja – etenkin – juomalla drinkkejä tyylikkäissä baareissa.

Vinkki: Olut on Balilla selvästi viiniä ja drinkkejä edullisempaa. Pikkupaikoista pullon bintangia saa parilla eurolla.

Erityisen edullista Balilla on majoitus. Mukavan huoneen viihtyisästä, balilaiseen tyyliin tehdystä majatalosta saa helposti 20 eurolla lämpimällä suihkulla ja ilmastoinnilla, ja allekin, jos pelkkä tuuletin riittää. Myös paikallisissa ravintoloissa syö edullisesti eurolla parilla.

Paikallisissa ravintoloissa saa herkullisen, rapeaksi uppopaistetun puolikkaan ankan viidellä eurolla ja trendikkäissä, kansainvälistä ruokaa tarjoavissa ravintoloissakin syö pikkurahalla Suomeen verrattuna.

Balilla on hyvä hinta-laatusuhde

Balille jo keskihintaistenkin hotellien hinta–laatusuhde on hyvä. 50–100 eurolla pääsee jo todella viihtyisään hotelliin, jos ei ole pakko asua aivan rannalla. Samoin hyvissäkin ravintoloissa pääsee herkuttelemaan hyvin kohtuuhinnalla: sangen tyylikkäissäkin paikoissa pääruuat alkavat usein viidestä eurosta.

Bali on myös kaiketi maailman edullisin paikka nauttia luksuksesta huvilassa omalla uima-altaalla – todella tyylikäs sellainen irtoaa vaikkapa Ubudista usein 150 eurolla kun mekein missä tahansa muualla maailmassa vastaavasta ylellisyydestä pitäisi maksaa moninkertaisesti.

Katso tarjoukset Balin hotelleihin.

Balilla kelpaa luottokortti

Shoppailu katukojuissa on edullista, kunhan muistaa tinkiä vaatteista ja kaikesta muusta reippaasti. Ostoskeskuksissa ja paremman luokan putiikeissa tinkiminen ei kuulu asiaan.

Luottokorteilla voi maksaa Balilla melkein kaikkialla, joten matkalle ei tarvitse varata mukaan paljoa käteistä.

Halvat lennot Balille

Katso lentotarjoukset Balille.

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi