Tallinnan parhaat kylpylät

Viimsi Spa Tallinna
Hei kulta, lähdetään Tallinnaan kypylään! Kuva: Viimsi Spa

Tallinnan kylpylät ovat kovassa nosteessa. Viime vuosina Virossa on panostettu tosissaan kylpyläturismiin, ja koska suurin osa turisteista jää Tallinnaan, on pääkaupunkiin perustettu uusia kylpylähotelleja ja ehostettu vanhoja vastaamaan nykyajan vaatimuksiin.

Hyvä esimerkki vanhan kylpylän parantamisesta on liki legendaarinen Kalev Spa. Mainio esimerkki Tallinnan uusista kylpylöistä on puolestaan Viimsi Spa.

Kalev Spa – Tallinnan paras kylpylä

Kalev Spa Tallinna
Kalev Span uima-altaalla on näköä ja kokoa. Kuva: Kalev Spa

Viron perinteikkäimpiä kylpylöitä on jo vuodesta 1965 tuttu Kalev Spa, joka on avattu vastikään uudelleen remontin jälkeen. Ja kyllä sitä Virossa odotettiinkin!

Nykymuodossaan Kalev Span kylpyläpuoli on ehdottomasti Tallinnan paras kylpylä, jos tarkoituksena on hemmottelun ohella myös uida. Kalev Span pääallas on 50 metriä pitkä ja siinä on kahdeksan rataa. Tämän paremmiksi tai ainakaan suuremmiksi eivät uima-altaat Virossa muutu. Tarjolla on myös lapsille sopivia matalia ja pieniä altaita sekä vesiliukumäki.

Saunoja Kalev Spassa on niin monta, että saunapuoli on nimetty Sauna-keitaaksi.

Kalev Spa sijaitsee kätevällä paikalla Tallinnan vanhan kaupungin laidalla.

Katso tarjoukset Kalev Spa -kylpylähotelliin.

Metropol Spa – Tallinnan uusi kylpylähotelli

Uusi kylpylähotelli on aivan Kalev Spata vastapäätä sijaitseva Metropol Spa, joka on viereisen Metropol-hotellin ”isoveli”.

Huonetta Metropol-kylpylähotellista varatessa onkin oltava huolellinen, että varaus tulee tehtyä todellakin Metropol Spahan eikä ”siihen vanhaan Metropoliin”.

Metropol Spa on tyypillinen virolainen kylpylähotelli, jonka allasosastolle ei mennä uimaan vaan rentoutumaan.

Katso tarjoukset Metropol Spahan.

Viimsi Spa ja vesipuisto Atlantis H2O Aquapark

Viimsi Spa Tallinna vesipuisto
Viimsi Span vesipuisto. Kuva: Viimsi Spa

Tallinnan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Viimsi Spa, on tasokas uusi kylpylähotelli, jonka yhteydessä on myös erillinen ”vesimaailma” eli Atlantis H2O Aquapark.

Osa Viimsi Span on pyhitetty vain aikuisille Spa 18+ -kylpyläksi, jossa on kuusi saunaa ja erillisiä seurustelunurkkauksia, joita kansansuussa myös kutunurkkauksiksi kutsutaan. Saunojen joukossa ovat myös suola- ja katajasaunat.

Viimsi Spa Tallinna
Viimsi Span K18-puolella on panostettu muun muassa tyylikkäisiin saunoihin. Kuva: Viimsi Spa

Viimsi sopiikin erinomaisesti sekä perheille että pariskunnille. Viimsiin on Tallinnan keskustasta noin 10 kilometrin matka, jonka voi taittaa taksilla tai busseilla numero 1A ja 114.

Katso tarjoukset Viimsi Spahan.

Park Inn by Radisson Meriton – jos etsit hyvää kuntosalia

Siisti mutta tasoltaan kokonaisuutena varsin vaatimaton kylpylä Tallinnassa on Park Inn by Radisson Meriton, joka sijaitsee Toompea-kukkulan ”väärällä puolella”.

Radisson Meritonin kuntosali on sen sijaan poikkeuksellisen hyvä hotellin punttikseksi.

Tallinnan hotelli Hilton – täälläkin pääsee pulikoimaan

Piristävä poikkeus Tallinnassa on kansainvälinen hotelli Hilton, joka ei luulottele olevansa erityisesti kylpylähotelli, mutta jossa on ihan kiva pieni kylpyläosasto uima-altaineen.

Katso tarjoukset Hilton Tallinn Parkiin.

Elamus Spa – 21 saunan elämys

Saunafriikeille Tallinnassa voi suositella myös Mustamäen kaupunginosan kirjaimellisesti kuumaa uutuutta, Elamus Spata, jossa on peräti 21 erilaista saunaa.

Perinteisemmän saunakokemuksen takaa Tallinnan vanhin yleinen sauna, legendaarinen Kalma Saun.

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi