Mitä Dubaissa pitää varoa?

Epäilyttävä suudelma (tai ainakin rajatapaus) julkisella paikalla. Kuva: Ab Elena / Shutterstock

Montaa muuta arabimaata viime vuosina ravistellut epävakaus ja terrorismin uhka ei ole vaikuttanut Dubaihin eikä muihin Arabiemiraatteihin.

Dubai on hyvin turvallinen maa. Laki ja järjestys vallitsee rautaisella otteella, ja rikokset ovat harvinaisia. Samoin vaaralliset taudit.

Dubaissa ei tarvitse oikeastaan varoa mitään muuta kuin liikennettä – ja suutelemista julkisesti.

Saako Dubaissa suudella?

Siveetön käytös on rikos Dubaissa ja muissa Arabiemiraateissa. Taannoin brittiläinen pariskunta tuomittiin sakkoihin ja kuukauden vankeuteen suutelemisesta ravintolassa. Yleensä vastaavia tapauksia katsotaan Dubaissakin sormien välistä, mutta tässä tapauksessa paikallinen rouva oli vetänyt julkisesta hellyydenosoituksesta herneen nenäänsä ja valittanut poliisille.

Suurin vaara Dubaissa on liikenne

Suurin vaara Dubaissa on kuitenkin liikenne. Edesvastuuton ajaminen tuntuu olevan Arabiemiraattien kansallisurheilua. Ja mikäs on ajaessa, kun autot ovat uusia ja hienoja ja bensa halpaa.

Lue lisää: Dubai ja Arabiemiraatit – vinkit ja kokemukset

Booking.com

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös nähtävyyksien pääsyliput ja opastetut kierrokset. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi