Hanoin parhaat hotellit

The Chi Boutique Hotel on tasokas hotelli hyvällä sijainnilla. Kuva: Ville Palonen

Hanoista löytyy satoja hotelleja, mutta miten valita niistä paras? Olen asunut Hanoin vanhassakaupungissa useissa eri hotelleissa, joista esittelen kaksi nykyistä suosikkiani. Toinen niistä on edullinen, toinen keskihintainen. Molempien hotellien hinta-laatusuhde on erinomainen.

Teksti Ville Palonen

The Chi Boutique Hotel – tyylikäs ja tasokas

The Chi Boutique Hotelin sijainti on erinomainen, ja tyylikkään huoneen saa tarjouksesta alle 60 eurolla.

The Chi Boutique Hotel sijaitsee Hanoin vanhankaupungin alueella, Hoan Kiem -järven länsipuolella – itse asiassa Hoan Kiem näkyy hotellin kattobaarista. Komea katolilainen St Josephin katedraali on alle sadan metrin päässä. Hotellin ohi kulkevalla kadulla on muotipuoteja, kahviloita ja ravintoloita. Läheiseltä kujalta löytyy lisää ravintoloita ja monta pientä matkatoimistoa.

Respassa palvelu on todella ystävällistä, ja siitä kannattaakin ottaa kaikki irti: tilaa taksit ja lentokenttäkuljetukset hotellista, niin säästät sekä rahaa että hermoja.

The Chi Boutique -hotellissa on 42 huonetta. Kaikissa on kylpyamme ja erillinen suihku. Paremmissa huoneissa on parveke.

Hotellin alakerrassa on dim sum -annoksiin erikoistunut ravintola, Ngo Dining. Kantonilaiseen tyyliin valmistetut dumpling-nyytit ja muut pikkuannokset ovat herkullisia! Vaikkei paikka olekaan halvimmasta päästä, kaksi henkeä syö mukavasti parilla kymmenellä eurolla.

Samassa ravintolassa syödään myös buffet-aamiainen, joka on todella runsas.

Katso tarjoukset The Chi Boutique -hotelliin.

Hanoi Capella – halpojen hotellin parhaimmistoa

Hanoi Capellan hinta-laatusuhde on suorastaan tyrmäävän hyvä. Itse asuin pari yötä avarassa ylimmän kerroksen huoneessa, josta avautui näkymä Hoan Kiem -järvelle. Kahden hengen huone maksoi vaivaiset 20 euroa yöltä – ja tämä sisälsi aamiaisen! Varauksen tein tosin vasta saapumispäivänä, mutta normaalistikin huoneen saa noin 30 eurolla.

Hotellin buffet-aamiainen on yllättävän runsas: hedelmiä, pho-keittoa, munia ja pekonia, leipää ja kasviksia. Aamiainen syödään kattoravintolassa, josta aukeaa upea näköala vanhankaupungin kattojen ylitse.

Capella sijaitsee Hoan Kiem -järven koilliskulmassa. Lähikaduilta löytyy lukematon määrä kahviloita ja ravintoloita, ja vanhankaupungin kiinnostavimmat kauppakujat ovat vain kivenheiton päässä.

Samalla kadulla on monta prameampaa boutique-hotellia, mutta Capellan siistit, modernit ja avarat huoneet ovat 20-30 euron hintaan lyömätön valinta.

Katso tarjoukset Hanoi Capella -hotelliin.

Lue lisää: Hanoi-opas

 

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Voit varata myös mökin Suomesta. Me saamme pienen provision, mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä. Kiitos, että tuet Kerran elämässä -sivuston toimintaa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommentti!
Kirjoita nimesi