Vietnamin viisumi

Vietnamin viisumi

Suomalainen saa viettää Vietnamin sosialistisessa utopiassa 15 päivää ilman viisumia.
Suomalainen saa viettää Vietnamin sosialistisessa utopiassa kaksi viikkoa ilman viisumia.

Vietnamiin ilman viisumia

Suomalainen ei tarvitse Vietnamiin viisumia lyhyille, korkeintaan 15 päivän lomamatkoille.

Tämä 15 päivää on ns. ”single entry” – viisumittoman matkan aikana ei voi vierailla vaikkapa Laosin puolella ja palata takaisin Vietnamiin.

Viisumittoman 15 päivän vierailun jälkeen pitää pysyä poissa Vietnamista vähintään 30 päivää, ennen kuin voi saapua maahan uudelleen ilman viisumia.

Vietnamiin saavuttaessa – joko lentämällä tai maarajan kautta – on oltava esittää paluulippu.

Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahantulopäivästä alkaen.

Yli kahden viikon matkalle tarvitaan Vietnamin viisumi

Jos aikoo matkustaa Vietnamissa pidempään kuin kaksi viikkoa, tarvitaan viisumi. Se on helpoo hankkia, eikä hintaakaan ole kuin noin 50 euroa.

Vietnamin viisumin saa Vietnamin suurlähetystöstä Helsingissä. Viisumin voi myös hankkia netistä (Vietnam Visa on Arrival).